Seneste nyt

Coronavirus tvinger os til at arbejde på nye måder - men pas på!

Image

Den raserende Corona-pandemi sætter verden på den anden ende. Politiske tiltag tvinger os til at blive hjemme - og det er med rigtig god grund.

Det skal vi lytte til og overholde i videst mulige omfang, men vi skal selvfølgelig også forsøge at holde hjulene i gang, for Corona er en fare for både sundheden og hele verdensøkonomien.

Derfor er det vigtigt, at alle har eller får gode muligheder for at arbejde hjemmefra. Der må være adgang til at udføre opgaverne, og møder må kunne tages virtuelt med tale, video eller endda virtuelle tavler.

Det er udfordrende for os alle - måske umiddelbart ikke så udfordrende teknisk, men selve arbejdsmetoden er uvant for mange, og effektiviteten vil ikke være den samme. Det må vi håndtere bedst muligt - og lære bedst muligt af. Som mange ved rummer enhver krise også muligheder - og ikke mindst muligheder for at lære.

Men der er også muligheder, som vi ikke er så glade for ...

Der findes nemlig mange, som vil benytte situationen til at forsøge at tvinge sig adgang, begå cyberkriminalitet mv. Det skal man være meget opmærksom på, og det betyder, at man ikke blot blindt må åbne op for at arbejde hjemmefra og at få adgang til alle data udefra. Man skal huske at have sikkerheden med.

Hos Datalogik er vi sikre på, at vi kommer til at se mange angreb i den kommende tid - og mange forsøg på at narre medarbejdere. Det er en frygt, som vi ikke er ene om at have.

Derfor opfordrer vi jer alle til at tænke jer godt om og sikre, at jeres IT-systemer er bedst muligt sikrede i denne tid. Vi hjælper gerne - og er allerede i gang med at hjælpe mange.

De gode muligheder er dog mange

Nu skal det ikke kun handle om farerne - for man skal udnytte situationen til at lære at bruge IT bedre. Det er en fantastisk mulighed.

  • Har alle ansatte god mulighed for at arbejde hjemmefra? Hvis ikke, så tag fat i os og få det etableret - på en sikker måde.
  • Har I mulighed for at holde fællesmøder eller videomøder - og kan I dele skærm, tavle mv? Hvis ikke, så tag fat i os og få det etableret (de fleste af jer vil allerede nu have muligheden for det, men ved det måske bare ikke).
  • Har I mulighed for alle at hjælpe med at tage telefonerne - og kan I stille om mellem hinanden? Det kan også ret let klares.

Tiden er knap ... det ved vi

Vi har meget at lave for tiden - det anerkender vi. Men vi arbejder bare det mere for at nå det. Vi vil gerne kunne hjælpe jer alle, så I kan komme videre og reducere effekten af den svære situation vi er i.

 

Nyt SMS modul til Navision

Image

Datalogik har udviklet et modul, som gør det mulig at sende en SMS direkte fra Navision.

Modulet kan f.eks. bruges til hel- eller halvautomatisk at sende en sms til kunden, når du ændrer leveringsdato. Det kan sende ordrebekræftelser eller et nyt kodeord til kunden. Det kan også sende en besked til lagerfolket, om at være opmærksom på specielle forhold eller opgaver.

Hvis du udbygger modulet med vores SMS-server, så kan Navision også modtage SMS'er. Det betyder, at man f.eks. kan lade kunder bestille varer via en SMS - sælgeren kan få oplysninger om lager, kunder og beholdning ved at sende en SMS til Navision. De timelønnede samt f.eks. chauffører kan tjekke ind og ud via telefonen - eller give besked om, at en pakke er afleveret.

Der er mange muligheder, når først du "giver Navision en mobiltelefon".

Prisen for Navision modulet er 5.995,- ekskl. moms, men hvis du er Navision-kunde hos Datalogik, forærer vi dig licensen.

Prisen er SMS afhænger af, om du har din egen SMS-server. I så fald kan du komme ned på under 1 øre/sms.

© 2017 Datalogik, Alle rettigheder forbeholdt