Læreplads

Viljen til at ville
skaber evnen til at kunne ...

Vi oplever, at det ikke for alle er let at finde en læreplads inden for IT. I hvert fald får vi en del ansøgninger, som bærer præg af at være en blandt mange.

Vi ville gerne tage flere lærlinge og praktikanter ind, men vi må konstatere, at Datalogik som arbejdsplads ikke er den mest velegnede læreplads for de korte uddannelser. Vores opgaver er i høj grad varierende og der er sjældent gentagelser. Tilmed arbejder vi oftest med tætte deadlines og under store krav om kvalitet.
Derfor sætter kunderne stor pris på et godt teoretisk fundament eller en solid erhvervserfaring.

Er du nyuddannet datamatiker eller tilsvarende, vil du med stor sandsynlighed kunne en del af vores hold - til fælles glæde.

Er du under uddannelse som IT supporter, men har enten erfaringer eller store ambitioner, så kan det også være, at du kan passe godt ind i Datalogik.

Hvis du som IT-supporter eller tilsvarende skulle ønske at søge om en lære- eller praktikplads hos Datalogik, så skal have ambitioner om mere end gennemsnittet. Du skal også med din ansøgning kunne overbevise os om, at du har mere at byde på end dit pensum måske lægger op til.
Men hvis du besidder høje ambitioner, vilje og et godt hoved, så er vi til gengæld også villige til at lægge ethvert uddannelsespapir til side og udelukkende fokusere på dét, du indeholder.

© 2017 Datalogik, Alle rettigheder forbeholdt